De Schoolbox: gratis voor kinderen in groep 1

Voor een half jaar terug werd ik geattendeerd op de Schoolbox. Een doos vol leuke spulletjes voor kinderen in groep 1 van de basisschool. Gratis aan te vragen door ouders of verzorgers, opa’s of oma’s. Mijn jongste dochter behoorde nog tot de doelgroep en vond het reuze-interessant klinken,
dus wij namen de proef op de som. De Schoolbox werd besteld!

Aanvragen

Het aanvragen van de Schoolbox is heel eenvoudig. Je vult online de gegevens van je kind in en verstuurt deze. Na het inschrijven ontvang je een speciale code waarmee je de Schoolbox kunt ophalen. Wij hadden binnen een dag de code al in onze mailbox.
Natuurlijk wilde mijn dochter direct naar de winkel om de Schoolbox op te halen. En zo geschiedde. Na schooltijd gelijk in de auto naar de speelgoedwinkel. Trots liet ze haar code zien en nam ze de box in ontvangst. Dat de box thuis pas zou worden opengemaakt, maakte het extra spannend. Wat zou erin zitten?

Uitpakken maar!

Het uitpakken was een groot feest. Allemaal kleine cadeautjes die stuk voor stuk erg interessant waren. De box is geheel toegespitst op kleuters, maar is ook voor grote zussen erg leuk! Onze Schoolbox bevatte onder meer een editie van de Bobo, een rugzakje, een Crayola Color Wonder stift (kleuren zonder inkt en vlekken!), twee kleine bakjes klei, een Lego bouwpakketje, een pakje water en fruit, een spelletje en een doosje magisch zand. Vooral het magisch zand was erg in trek. Al snel werd er uitgebreid mee gespeeld. Ook de andere cadeautjes bleven niet lang in de verpakking. Alles moest uitgepakt en uitgeprobeerd worden. Een middag vol enthousiaste ontdekkingen en leuke verrassingen.

Voor de eerste keer naar school

Gaat jouw zoon of dochter binnenkort voor het eerst naar school of is hij of zij net begonnen in groep 1? Dan is de Schoolbox zeker een leuke verrassing. Het zorgt in ieder geval voor een middag vol lol en plezier!